Påskgodis till företag

Glad påsk blir det inte utan godis

Nu är det dags att beställa påskgodis till dina kunder och kollegor! Kandyz levererar färdigpackade påskägg i olika storlekar med fint påskgodis. Vi rekommenderar även våra uppskattade påskkorgar med inslaget lösgodis som gåva till påsk.

Beställ påskägg nu för leverans före skärtorsdagen

Kandyz tar vi emot beställningar på påskägg redan nu för att garantera leverans före skärtorsdagen. Vänta inte med att beställa påskägg till kunder, leverantörer och medarbetare. Beställ nu så fyller vi påskäggen med fint påskgodis och levererar till er i tid.
Välj själv storlek på påskäggen och leveransdatum så ordnar vi resten. Vi levererar över hela Sverige.

PÅSKÄGG I WEBBSHOPPEN


Nyhet!  Påskäggshalva inslagen i cellofan med rosett.

Kan ni inte bestämma er för påskägg eller påskkorg? Se hit, ett väldigt fint alternativ där ni får lite av båda. En halva av ett påskägg inslaget i cellofan och med rosett. Finns med 2,2kg, 3kg eller 5kg godis i.


Påskkorgar

Ett annat tips till påsk är att ge bort fina godiskorgar fyllda med härligt godis inslaget i papper. Under påsk förväntas mer godis än annars. Våra godiskorgar till påsk innehåller även påskgodis och pryds givetvis med rosett i påskkulör.

 

PÅSKKORG I WEBBSHOPPEN


Nyhet! Godisblandning

Nu kan ni även köpa vår fantastiskt goda blandning separat. Kandyz godisblanding innehåller ca 25 sorter inslaget godis av kända märken, perfekt för alla tillfällen!

 

GODISBLADNING I WEBBSHOPPEN


Godisställ till ert företag

Hyr ett godisställ till er arbetsplats och bjud in era kunder och/eller anställda att plocka sitt eget påskgodis!