Påskägg till alla ????

Vi erbjuder ett brett utbud av påskägg och korgar för företag.

Våra påskägg är alltid fräscha och fyllda med inslaget påskgodis. Du kan enkelt beställa dina påskägg online och få dem levererade direkt till din dörr. Vi har även möjlighet att fylla påskäggen med dina egna produkter eller skapa skräddarsydda förpackningar för er, perfekt för företag som vill göra ett bra intryck på sina kunder eller anställda.

Vårt team är erfarna och alltid är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med din beställning. Vi har även möjlighet att skräddarsy ditt påskägg efter dina önskemål.

Beställ dina påskägg redan idag och fira påsken med ett gott leende!

Köp nu och få din leverans i tid till påsken!

 

cropped-Banner_Pask2020_2.jpg

Beställ ditt Påskgodis nu!

icon_egg-dot-1.svg

Beställ påskägg nu för leverans före skärtorsdagen

icon_feather.svg

Låt oss ta hand om leveransen till dina kunder och samarbetspartners så att du får en härlig påsk. Vi levererar inom hela EU.

icon_hare.svg

Korgarna är fyllda med de godaste och mest populära sorterna, mestadels choklad och kola i papper. Bara favoriter av bästa kvalitet noga framprovade genom åren.

Påskgodis för företag

På Kandyz tar vi emot beställningar på påskägg redan nu för att garantera leverans före skärtorsdagen den 6 april. Vänta inte med att beställa påskägg till kunder, leverantörer och medarbetare. Beställ nu så fyller vi påskäggen med fint påskgodis och levererar till er i tid.

Välj själv storlek på påskäggen och leveransdatum så ordnar vi resten. Vi levererar över hela Sverige.

Våra produkter
Kandyz-Easterpac-10.jpg

Påskkorgar

Ett annat tips till påsk är att ge bort fina godiskorgar fyllda med härligt påskgodis. Under påsk förväntas mer godis än annars. Våra godiskorgar till påsk innehåller även påskgodis och pryds givetvis med färgglada rosetter. Beställ påskkorgen i god tid tack.

Påskkorgar

Vill du veta mer?

  • Telefon