toplock4.jpg
Banner_Pask.jpg

PĂ„skĂ€gg till alla 🐣

Nu Àr det dags att bestÀlla pÄskgodis till dina kunder och kollegor! Kandyz levererar fÀrdigpackade pÄskÀgg i olika storlekar med fint pÄskgodis. Vi rekommenderar Àven vÄra uppskattade pÄskkorgar med inslaget lösgodis som gÄva till pÄsk.

BestÀll ditt PÄskgodis nu!

icon_egg-dot-1.svg

BestÀll pÄskÀgg nu för leverans före skÀrtorsdagen

icon_feather.svg

LÄt oss ta hand om leveransen till dina kunder och samarbetspartners sÄ att du fÄr en hÀrlig pÄsk. Vi levererar inom hela EU.

icon_hare.svg

Korgarna Àr fyllda med de godaste och mest populÀra sorterna, mestadels choklad och kola i papper. Bara favoriter av bÀsta kvalitet noga framprovade genom Ären.

PÄskgodis för företag

PÄ Kandyz tar vi emot bestÀllningar pÄ pÄskÀgg redan nu för att garantera leverans före skÀrtorsdagen den 9 april. VÀnta inte med att bestÀlla pÄskÀgg till kunder, leverantörer och medarbetare. BestÀll nu sÄ fyller vi pÄskÀggen med fint pÄskgodis och levererar till er i tid.

VÀlj sjÀlv storlek pÄ pÄskÀggen och leveransdatum sÄ ordnar vi resten. Vi levererar över hela Sverige.

VĂ„ra produkter
Kandyz-Easterpac-10.jpg

PĂ„skkorgar

Ett annat tips till pÄsk Àr att ge bort fina godiskorgar fyllda med hÀrligt pÄskgodis. Under pÄsk förvÀntas mer godis Àn annars. VÄra godiskorgar till pÄsk innehÄller Àven pÄskgodis och pryds givetvis med fÀrgglada rosetter. BestÀll pÄskkorgen i god tid tack.

PĂ„skkorgar

Vill du veta mer?

  • Telefon