PĂ„skĂ€gg till alla 🐣

Vi erbjuder ett brett utbud av pÄskÀgg och korgar för företag.

VÄra pÄskÀgg Àr alltid frÀscha och fyllda med inslaget pÄskgodis. Du kan enkelt bestÀlla dina pÄskÀgg online och fÄ dem levererade direkt till din dörr. Vi har Àven möjlighet att fylla pÄskÀggen med dina egna produkter eller skapa skrÀddarsydda förpackningar för er, perfekt för företag som vill göra ett bra intryck pÄ sina kunder eller anstÀllda.

VÄrt team Àr erfarna och alltid Àr redo att svara pÄ dina frÄgor och hjÀlpa dig med din bestÀllning. Vi har Àven möjlighet att skrÀddarsy ditt pÄskÀgg efter dina önskemÄl.

BestÀll dina pÄskÀgg redan idag och fira pÄsken med ett gott leende!

Köp nu och fÄ din leverans i tid till pÄsken!

 

cropped-Banner_Pask2020_2.jpg

BestÀll ditt PÄskgodis nu!

icon_egg-dot-1.svg

BestÀll pÄskÀgg nu för leverans före skÀrtorsdagen

icon_feather.svg

LÄt oss ta hand om leveransen till dina kunder och samarbetspartners sÄ att du fÄr en hÀrlig pÄsk. Vi levererar inom hela EU.

icon_hare.svg

Korgarna Àr fyllda med de godaste och mest populÀra sorterna, mestadels choklad och kola i papper. Bara favoriter av bÀsta kvalitet noga framprovade genom Ären.

PÄskgodis för företag

PÄ Kandyz tar vi emot bestÀllningar pÄ pÄskÀgg redan nu för att garantera leverans före skÀrtorsdagen den 6 april. VÀnta inte med att bestÀlla pÄskÀgg till kunder, leverantörer och medarbetare. BestÀll nu sÄ fyller vi pÄskÀggen med fint pÄskgodis och levererar till er i tid.

VÀlj sjÀlv storlek pÄ pÄskÀggen och leveransdatum sÄ ordnar vi resten. Vi levererar över hela Sverige.

VĂ„ra produkter
Kandyz-Easterpac-10.jpg

PĂ„skkorgar

Ett annat tips till pÄsk Àr att ge bort fina godiskorgar fyllda med hÀrligt pÄskgodis. Under pÄsk förvÀntas mer godis Àn annars. VÄra godiskorgar till pÄsk innehÄller Àven pÄskgodis och pryds givetvis med fÀrgglada rosetter. BestÀll pÄskkorgen i god tid tack.

PĂ„skkorgar

Vill du veta mer?

  • Telefon