Företagsförsäljning

Godis uppskattas alltid av medarbetare och kunder!

Kandy’z distribuerar godis till företag i hela Sverige. Välj vilken förpackning och storlek som passar ändamålet bäst samt vilket leveransdatum som önskas så tar vi hand om resten. Önskas etiketter med företagets logotyp på förpackningarna så ordnar vi det. Välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.


Jul- och påskgodis

Vid jul- och påsk förväntas godis mer än annars. Beställ gärna julkorgar och påskägg i god tid inför dessa högtider.

Gåvor vid uppvaktningar

En fin godiskorg när någon ska uppvaktas är mer uppskattat än du anar, eller varför inte ge bort våra populära presentkort som laddas med valfritt belopp och går att använda i alla Kandy’z butiker.

Godiskorg på arbetsplatsen

En godiskorg i receptionen eller väntrummet ger ett gott första intryck! Är ni ett serviceföretag blir era kunder glada av en fin förpackning godis vid besöket, som exempelvis hotellkedjor där gästerna får en liten ask med choklad på hotellrummet. Ett tips för att uppmuntra personalen på företaget är att ställa fram en godiskorg till fredagsfikat.

Företagsfest, kick-off, konferens, event och mässor

Godis är ett måste på alla företagsfester och konferenser. Vid företagsevent bidrar godis till ett lyckat arrangemang och på mässor är godis ett effektivt sätt att

locka besökare själva få välja sitt favoritgodis! Vi har även popcorn- och slushmaskiner för uthyrning. En garanterad stämningshöjare för alla tillfällen.