Företagsförsäljning

Godis uppskattas alltid av medarbetare och kunder!

Kandyz distribuerar godis till företag i hela Sverige. Välj vilken förpackning och storlek som passar ändamålet bäst samt vilket leveransdatum som önskas så tar vi hand om resten. Önskas etiketter med företagets logotyp på förpackningarna så ordnar vi det. Välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.


Företagsfest, kick-off, konferens, event och mässor

Godis är ett måste på alla företagsfester och konferenser. Vid företagsevent bidrar godis till ett lyckat arrangemang och på mässor är godis ett effektivt sätt att locka besökare själva få välja sitt favoritgodis!

Gåvor vid uppvaktningar

Godis är väldigt uppskattat och därför en tacksam gåva att ge bort. Vi har presentförpackningar i många olika former och storlekar. Självklart erbjuder vi även specialförpackningar som tex profilerade kartonger fyllda med godis.

Godis på arbetsplatsen

En godiskorg i receptionen eller väntrummet ger ett gott första intryck! Är ni ett serviceföretag blir era kunder glada av en fin förpackning godis vid besöket, som exempelvis hotellkedjor där gästerna får en liten ask med choklad på hotellrummet. Ett tips för att uppmuntra personalen på företaget är att ställa fram en godiskorg till fredagsfikat. Beställ direkt i vår nya webshop

Jul- och påskgodis

Vid jul- och påsk förväntas godis mer än annars. Beställ gärna julkorgar och påskägg i god tid inför dessa högtider. Ni hittar alla produkter i vår webshop